onsdag 22 juni 2011

Find someone in your own length..

Sådär ja, nu äre mkt som händer här borta!
Imorrn åker jag, Malin och Nicole på en Cape Tribulation - trip i "Foxy" som då är Nicoles campingbuss. Cape tribulation är då regnskog kortfattat.. Vi ska åka runt 20mil tur och retur för att stanna på olika ställen, försöka se krokodiler, regnskog och massa annat coolt :) de blir en tvådagarstripp så vi kommer sova i bussen, awesome! :D billigt nå ffruktansvärt!
sen på lördag ska vi och dyka och snorkla i barriärrevet, ännu mer coolt!! Ganska dyrt dock men, hur ofta får man chansen att dyka i världens största rev? =) hihi så nu händer de grejer! Sen på söndag blir de en 10timmars resa till Airlie Beach med buss där vi kommer se och åkka på en tvådagarskurs till Whitsundays sailing! :) så kul vi har det nu! Och vi sparar så mkt pengar när vi inte behöver betala ngt boende här heller! Å vi har nu två dagar i rad ätit middag på ett tvådollarsställe.. :) igår fick vi kyckling curry med ris och idag blev det chili con carne med ris..! känns så bra äta "normal" mat :) bra ställe de där, gjort för backpackers, tacka för det!! :)

Nj nu ska ja packa väskan och se lite film med flickorna här! Hoppas alla har det bra och bara för att säga, imorrn när vi åker så kommer ja inte ha mkt mottagning på telefonen så jag kommer inte kunna svvara/ringa.. Så ja ignoerar er inte! :)

Ha de bäst alla!
/sandra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar