tisdag 21 juni 2011

Cairns!

Sådär ja.. Som att rycka bort ett plåster, ju fortare de går, desto mindre ont gör det.. Säger man iallfall.!

Nu är Melbourne bara ett minne blott och vi befinner oss just nu i norra delarna i Cairns!
va ska man säga om denna stad så länge då?

Jaa den är helt fantastisk!! Verkligen motsats till Melbourne men ändå helt underbar! Är mer ett tropiskt paradis.. Palmer överallt, vacker, fin och mer "laidback" stad! Jättefin! Och då kan man ju säga att vi ändå bara är här under deras "vinterperiod"... Usch, vinter med "bara" 27 grader, är ju för hemskt! Äntligen får man lite värme och förhoppningsvis färg så småningom! hihi..

Och vilken tur vi har sen då!
Min gamla arbetskompis Nicole är här uppe och hon har köpt en campingvan tsm med en kompis så hon kom och hämtade upp oss från flyget och nu så få vi bo i deras vagn, awesome! Spara lite pengar är ju aldrig fel! :)

Igår blev det lite drickspel, vodka och sen en tre timmars vandring för mig och nicole för att hitta Mc Donalds.. ;p  att man alltid ska få sånna smarta idéer när man druckit! Haha. Så idag blev det lång sovmorgon.. Efter de slutade vi på sstranden där vi alla somnade på våra handdukar och de va ju inte alls dumt!

Kvällen då ikväll bjuder nu först på lite dusch och sen är det middag ute som gäller! Finns ett ställe här som har middagar för $2, de kan man ju inte missa! Så får se va det är! :)

Ja gott folk, som sagt så lockar duschen nu! Hoppas att ni alla har de bra hemma, kommer mer uppdateringar!

Ha de gött å syns snart!
/Sandra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar